Potrivit presei din Rusia, actrița Aleksandra Bortich în vârstă de 25 de ani ar fi devenit mamă pentru prima oară. Se pare că frumosul eveniment s-a întâmplat acum câteva săptămâni, însuși actrița nu a oferit încă careva detalii în acest sens.

Se cunoaște că sarcina a fost ținută în secret și se pare că nici despre nașterea copilului Aleksandra încă nu se grăbește să anunțe.

Aleksandra a avut grijă ca în mediul online să nu apară nicio fotografie în care să i se vadă burtica de gravidă. În linii generale pe Instagram aceasta distribuia tot mai frecvent fotografii din arhivă, iar în instastories internauții au observat că Aleksandra ar fi adăugat câteva kilograme în plus.

Se spune că Aleksandra și iubitul său au devenit părinți acum câteva săptămâni, iar astfel de detalii precum sexul copilului și numele pe care i l-au dat nu sunt încă cunoscute.

Recent aceasta a distribuit o fotografie în care apare în sala de forță alături de care le-a mărturist internauților că anume asta are de gând să facă după carantină.

Aleksandra formează un cuplu cu iubitul său, Evgeny Saveliev, de mai bine de un an și jumătate, iar primele zvonuri despre sarcina actriței au apărut la finele lui 2019, pe atunci aceasta nu a confirmat, dar nici nu a infirmat aceste informații.

Sursa: Spletnik.ru