Acum câteva zile și-au luat zborul spre Edmonton, acolo unde aveau să susțină primul lor concert din turneul canadian, desfășurat în prima jumătate a lunii iunie. Astăzi, Irina și Anatol Bivol pot vorbi deja despre experiența spectacolului de deschidere. Zeci de moldoveni stabiliți peste ocean au venit să le asculte piesele îndrăgite și să se bucure de melodiile copilăriei lor.

Ideea de a invita artiștii din Moldova îi aparține Doamnei Liuba Sîrbu, cea care, în colaborare cu familia Povar, a făcut ca un vis să devină realitate. Mai mult decât atât, este pentru prima dată când frații Bivol susțin un concert în Canada.

18922140_429886230700987_8967529963094951029_n

„Fiind pentru prima dată în Canada și începând turneul nostru cu Edmonton, am avut emoții și impresii extraordinar de frumoase. Am avut parte de un spectacol absolut minunat, care ne-a făcut să ne simțim ca acasă. Sperăm că și noi, la rândul nostru, le-am oferit același sentiment. Ținem să mulțumim din suflet organizatorilor acestui eveniment – familiei Povar: Marianei și lui Valeriu, pentru invitație. Un astfel de spectacol, la care să participe interpreți din Moldova este o premieră pentru Edmonton. Doamne-ajută și mai departe în turneul nostru”, a menționat Irina Bivol pentru Ea.md

Și impresiile moldovenilor prezenți la spectacol au fost pe măsura așteptărilor. Aceștia s-au dovedit a fi extrem de încântați, dar și nostalgici de muzica de acasă.

Irina și Anatol Bivol

Posted by Татьяна Буруианкик on 9 Iunie 2017

Următoarele concerte din turneul canadian al fraților Bivol vor avea loc la Calgary și Montreal. Vezi mai jos și alte imagini din cadrul primului spectacol.

Foto: Facebook.com