Dan Negru, prezentatorul emisiunii „Roata Norocului”, a fost surprins zilele trecute pe litoralul românesc împreună cu familia sa! Chiar dacă vedetele obișnuiesc să organizeze escapade în destinații exotice, el revine în locurile vizitate în copilărie.

Zilele acestea, între două filmări pentru show-urile de televiziune care l-au consacrat, celebrul Dan Negru (50 de ani) și-a organizat o escapadă d câteva zile la mare. Starul a fost surprins pe litoralul românesc cu întreaga familie, cu copiii şi soţia Codruţa, în staţiunea Venus, acolo unde s-au „mutat” pentru o perioadă.

„La Venus am fost prima dată când aveam 3 ani, cu mama şi tata. Copil fiind îmi petreceam vacanţa de vară acolo. Mă întorc cu drag în Venus, pentru că are mirosul copilăriei mele. La Melodia stau de ceva vreme pentru că oamenii de acolo au discreţia şi cumsecădenia pe care o găseşti tot mai rar”, a declarat prezentatorul TV.

Simpaticul Dan Negru a petrecut împreună cu familia câteva zile însorite şi liniştite departe de agitaţia din alte staţiuni și unde există opţiuni multiple pentru familii cu copii. Dara şi Bogdan, copiii lui, au petrecut majoritatea orelor în piscină, dar au apucat să facă şi baie în mare. Negru ne-a mai spus că este gata pentru noi proiecte de televiziune, însă nu ştie sigur ce va urma. „Poate chiar voi filma Revelionul direct, nu se ştie ce va fi. Pot să vă zic, însă, că am luat primul „salariu” de la Youtube, căci am fost anunţat şi am fost surprins, că am câştigat primii 1.000 de euro din conţinutul postat pe Youtube”, a mai povestit mândru Dan.

Sursa: click.ro

Distribuie articolul: