Gabi Hadiev și-a împărtășit istoria pe rețelele de socializare. „Ca să ajungi la un scop, trebuie mai întâi să începi a merge”. Acesta este mesajul principal pentru urmăritorii ei. Este fotografa care vede în tot frumosul, fotografiază, inspiră, trăiește, își pune zilele pe pauză, iubește și aleargă după fiecare apus.

La doar 4 anișori, pentru Gabi a început o perioadă dificilă în viață. De atunci, ea vede doar cu un ochi. În fiecare an de ziua ei își punea o dorință care mereu suna la fel: „Vreau să văd cu ochiul stâng”. Totuși, povestește, că a primit un alt cadou ce a salvat-o, un aparat de fotografiat. Pe atunci, nu știa că astfel, va descoperi universul fotografiei, în care va învăța să observe și să iubească lumea din jur.
„Pot spune cu încredere că fotografia mi-a umplut viața cu sens”, spune Gabi.


Acum, fotografa și influencera Gabi Hadiev, există pentru a crea frumosul, pentru a inspira și demonstra ei înșiși că poate. Muncește mult și se poate lăuda cu o arhivă impresionantă de fotografii și video-uri. Tânăra a postat un video pe rețelele de socializare cu adevărat emoționant, mica ei istorie a vieții despre cum a început dragostea ei cu fotografia. Imaginile amintesc de copilărie, de părinți, de acei colegi care îți puneau porecle. De scrisorile de dragoste pe care le primeai odată. „Gabi cea care nu vede cu ochiul stâng poate fi iubită”? Se întreba ea atunci. 


Fotografa povestește că, mai are momente în care închide ochii și își imaginează cum ar arăta lumea privită cu doi ochi. Cu timpul, a înțeles cea mai importantă lecție: „Ca să poți iubi și primi dragostea înapoi nu ai nevoie de amândouă mâini sau de două picioare. Ca să privești în vizor nu ai nevoie de doi ochi, important e să folosim la maximum ce avem aici și acum”. 

„Și ca sa ajungi la un scop trebuie mai întâi sa începi a merge. Mulțumesc @vadim_ruk pentru tot efortul depus și pentru că ai băgat în seamă istoria mea. Orice e posibil, fie cu un ochi, fie cu o mână”. A scris Gabi pe profilul ei de Instagram.