Iuliana Beregoi surprinde cu fiecare postare pe rețelele de socializare. Artista în vârstă de 19 ani din Republica Moldova se mândrește cu o carieră în plină ascensiune, dar și cu o siluetă aparte. 

Recent, tânăra cântăreață a postat pe contul său de Instagram câteva fotografii în care apare într-o salopetă transparentă, care i-a lăsat la vedere o mare parte din piele. Sub piesa vestimentară din dantelă neagră, Iuliana purtat o pereche de pantaloni scurți negri și un top minuscul, care i-a pus în evidență abdomenul plat.

De-a lungul timpului, artista și-a schimbat stilul vestimentar, optând acum pentru ținute mai senzuale și mai îndrăznețe. Salopeta mulată i-a scos în evidență formele voluptoase, iar fanii au reacționat imediat în secțiunea de comentarii.

Superbă”/ „Doamne, ești minunată”/ „Ținuta e de vis, iar părul și machiajul sunt perfecte”/ „Top-model”/ „Arăți foarte bine, Iuliana”/ „Te urmăresc de când erai mică. Te-ai transformat într-o femeie frumoasă, sunt doar câteva din comentariile pe care fanii le-au lăsat la postarea artistei din Republica Moldova.

Distribuie articolul: