Ionel Istrati iubește să se diferențieze pe scenă prin piesele sale, dar și stilul său vestimentar. Așa a fost de la începutul carierei sale. De astfel, dovadă sunt pozele de la concertele sale la vârsta de 15 ani.

Interpretul a postat pe social media, imagini din arhiva familiei. În acestea, Ionel ar da de înțeles că moda este despre el, deși artistul a ținut să lase urmăritorii să comenteze.

 

„Nu Doamne să-mi zică cineva că nu eram pus pe modă atunci”, a mai  scris artistul.

Un tânăr artist chipeș, elegant și foarte talentat încă din adolescenta!”, „De mic ai avut talent cu un chip frumos și iubit de public succes în continuare și sănătate părinților care te-au crescut cu multă educație cu cei 7 ani de acasă”, „Frumos a fost așa și a rămas”, au scris fanii.

Ionel Istrati este un interpret  și compozitor din Republica Moldova. Acesta s-a născut în 1990 la Chișinău, iar cariera o începe în 1998, când la numai 8 ani este numit „Privighetoarea nistreană” și comparat cu Robertino Loretti. La această vârstă deja cunoștea acordeonul și pianul studiat la o școală muzicală din Dubăsari. Vocea deosebită, ținuta scenică și perseverența îi aduce în următorii 5 ani în palmares 4 Grand Prix și 16 premii de gradul I, inclusiv la Mamaia Copiilor, România și УТРЕНЯЯ ЗВЕЗДА, ORT, Rusia.

 

Distribuie articolul: