Inna este cunoscută pentru aparițiile ei provocatoare, în care adoptă ținute îndrăznețe, însă de data aceasta a depășit chiar și propriile standarde. Recent, cântăreața a fost protagonista unei impresionante sesiuni foto, realizate pe plajă, la miezul nopții, chiar de către iubitul ei, Deliric.

Fotografiile postate pe contul ei de Instagram o arată pe artistă purtând o rochie transparentă cu spatele gol, care i-a evidențiat silueta, având un decolteu adânc ce i-a pus în evidență bustul generos.

În ciuda orei târzii, Inna a pozat extrem de provocator, emanând energie pe plaja exotică. Imaginile au captivat fani, iar frumusețea naturală și sex-appeal-ul inconfundabil al artistei au demonstrat încă o dată de ce este una dintre cele mai apreciate personalități din industria muzicală.

Ghiciți cine este fotograful?, a scris Inna la descrierea fotografiilor, făcându-i pe fani să se ducă imediat cu gândul la logodnicul ei, Deliric.

„Ești ca o zeiță”/ „Ești atât de frumoasă”/ „Cred că Deliric s-a bucurat să te fotografieze în astfel de ipostaze”/ „Iubitul tău îți face cele mai frumoase poze”/ „Pentru evenimente, sunați-l pe Deliric, au comentat fanii pe rețeaua de socializare

Distribuie articolul: