Jessica Alves, cunoscută anterior drept Rodrigo Alves, sau bărbatul Ken, se bucură de noile sale forme și își afirmă cu mândrie poziția prin rândurile femeilor. După ce a trecut prin numeroase operații plastice care să-i asigure tranziția de la bărbat la femeie, Jessica se laudă cu un nou iubit! Cine este, cum arată și cum s-au afișat cei doi împreună, vezi mai jos.

Este obsedată de operații și mereu găsește noi motive ca să ajungă pe masa de operație, pe mâna chirurgilor esteticieni. Recent, Jessica s-a afișat în Milano la brațul iubitului ei Giacomo Urtis, care este… chirurg estetician.

Jessica a purtat o ținută albă mulată, cu un decolteu adânc. În timp ce se plimbau, cei doi nu au ezitat să-și arate afecțiunea și s-au oprit pe stradă pentru a se săruta.

Jessica, cunoscută anterior sub numele de păpușa Ken Rodrigo Alves, a cheltuit peste 600.000 de lire sterline pentru operația de schimbare de sex. Recent, Jessica a suferit o intervenție chirurgicală pentru feminizarea feței, mărirea sânilor și mărirea fundului.

Sursa: Protv.ro