Pe 28 octombrie, organizatorii concursului „Miss America” au confirmat știrea despre trecerea în neființă a prezentatoarei Leanza Cornett. Investigația asupra decesului neașteptat al reginei frumuseții continuă.

Un alt deces tragic al reginei frumuseții. De această dată, jertfa a devenit Leanza Cornett. Pentru început, a obținut titlul „Miss Florida”, în anul 1992, iar exact peste un an, aceasta a devenit cunoscută ca „Miss America”.

Leanza a devenit prima femeie care a participat la concursul de frumusețe și a folosit titlul obținut pentru a informa populația despre problema profilacticii HIV&SIDA. A fost prima dintre actrițele care au jucat „în direct” Mica Sirenă – în 1991, Cornett a debutat în producția „Călătoria Sirenitei”. Fără o pregătire profesională, a participat, de asemenea, la mai multe episoade din serialul „Melrose Place”.

Ce s-a întâmplat pe 12 octombrie 2020, până în prezent nu se cunoaște. Până când, poliția a anunțat doar faptul că femeia a fost lovită în cap, dar cine a făcut acest lucru și din ce motiv, nu se cunoaște.

Ajunsă la spital, deținătoarea titlului „Miss America” avea nevoie de o intervenție chirurgicală urgentă, trebuia oprită hemoragia puternică. Medicii ofereau prognoze minime, dar continuau să lupte pentru viața ei. Din păcate, ea nu a putut fi salvată.

Aceasta este o mare tragedie pentru America. Acesta este modul în care organizatorii concursului și-au început mesajul pe Facebook: „Suntem devastați de această pierdere bruscă din familia noastră și le exprimăm condoleanțele familiei și prietenilor Leanzei”. Au subliniat, de asemenea, că fosta regină a frumuseții avea un râs infecțios și avea un spirit puternic.

Fostul soț al lui Cornett, prezentatorul TV Mark Staines, cu care a fost căsătorită din 1995 până în 2013, i-a dedicat o postare. El a promis că își va aminti întotdeauna acea perioadă minunată când erau împreună. De asemenea, bărbatul este sigur că fiii lor – Kai, în vârstă de 18 ani și Avery, în vârstă de 17 ani – au acum un înger păzitor care îi va urmări în timp ce își parcurg drumul vieții.

Sursă: woman.ru