Despărțirea rapperului rus Timati de modelul Alyona Shishkova nu mai este de mult timp un secret. Chiar dacă cei doi nu mai sunt împreună, îi unește unica lor fiică: micuța Alisa. Cea care are grijă de Alisa, atunci când vine rândul tatălui să stea cu copilul, este nimeni alta decât Simona Yunusova - mama lui Timati. Femeia a rămas în relații foarte apropiate cu precedenta noră a sa.

Pe 6 noiembrie, mama lui Timati și-a sărbătorit ziua de naștere și a primit, din partea nurorii, un mesaj emoționant, distribuit în rețeaua Instagram:

„Simona, e foarte posibil că nu voi alege cuvintele necesare, pentru a vă putea povesti cât de mult însemnați pentru mine. Sunt mândră de dumneavoastră, vă iubesc și vă apreciez așa cum copiii își apreciază mamele, nutresc cele mai calde sentimente. Sunteți uimitoare și nu semănați cu nicio altă femeie. Sunteți, cu adevărat, demnă de tot ce-i mai bun! Vă urez din suflet acest lucru. La mulți ani! Fie ca orice nouă zi să vă aducă doar bucurii! Vă mulțumesc pentru faptul că existați în viața mea.”

11934592_1658541077759830_700513889_n

Alyona a distribuit pe Instagram și o fotografie realizată în timpul unei plimbări cu fiica și fosta soacră. Și Simona Yunusova o apreciază foarte mult pe Alyona. Chiar dacă nu mai este împreună cu fiul ei, aceasta încă o consideră drept propria fiică. Este extrem de recunoscătoare pentru faptul că Alyona i-a dat viață unicei sale nepoate și că a împrumutat de la ea părul blond, descătușarea în fața camerei de fotografiat și pasiunea pentru haine stilate.

Pe contul de Instagram al Simonei încă mai apar fotografii cu fosta noră și fiul ei, care sunt nevoiți să se întâlnească doar pentru a-și lua fiica și a decide viitorul ei.

cats

Foto: Instagram

Distribuie articolul: