În timp ce toți fanii show-ului „Burlacul” urmăresc cu sufletul la gură fiecare episod nou apărut, pentru a afla cui îi va dărui inima sa Timati, fosta lui iubită s-a căsătorit în secret.

Aleksa a fost „prima iubire” celebră a lui Timati

Relația lui Timati și a Aleksei a fost urmărită de milioane de fani ai reality show-ului muzical „Fabrica Zveozd 4”, cei doi formând unul dintre cele mai frumoase și probabil memorabile cupluri din cadrul acestuia. Cei doi s-au cunoscut în 2005 și au avut o relație frumoasă, dar dificilă. În 2005, Aleksa l-a părăsit pe rapper și aproape că s-a căsătorit cu noul iubit din orașul său de baștină, Donețk, dar Timati a plecat la ea și a convins-o să-l urmeze la Moscova.

Totuși, peste doi ani, cuplul și-a spus adio și chiar nu au comunicat ani la rând, iar după ce au trecut supărările, Timati a acceptat o colaborare cu Aleksa pentru piesa „Gde je ti”.

În prezent Aleksa este mai puțin activă în domeniul muzical, în timp ce Timati și-a construit o carieră de succes atât în muzică cât și în afaceri, de roadele căreia se bucură din plin acum.

De atunci s-a scurs multă apă și ambii au încercat să-și găsească jumătatea. Timati a devenit de două ori tătic, însă relația cu mamele copiilor săi s-a încheiat la scurt timp, iar acum își încearcă norocul în dragoste cadrul show-ului „Burlacul”.

Aleksa se pare că este mai fericită ca oricând. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un cunoscut antrenor de fitness și urmează în scurt timp să devină mămică pentru prima oară. Aceasta a recunoscut pe Instagram că s-a căsătorit și că este în ultima lună de sarcină: „Luna de miere ne așteaptă, dar deja împreună cu bebelușul și bunicile”.

Îți amintești de „Fabrika Zveozd”?

Foto: Instagram / Aleksa

Distribuie articolul: