De când formează oficial un cuplu, Andreea Bălan și George Burcea au devenit și mai îndrăgiți în ochii publicului din România. Tocmai de aceea soții au acceptat propunerea de a apărea împreună într-o reclamă. Și nu una oarecare, ci pentru niște produse de lux.

Andreea și George și-au etalat în această seară produsul noii lor colaborări – o reclamă vizuală pentru Wesse – un brand de ceasuri de lux, care își distribuie produsele pe piața românească.

În imagine, George apare strângându-și soția la piept și parcă adulmecându-i cu ochii închiși aroma pielii. Ambii soți își etalează brațele stângi și ceasurile în cauză. Wesse, printre altele, a făcut un obicei frumos de a promova ceasurile în tandem: pentru El și Ea.

Dragoste la prima vedere! Un moment perfect, un ceas potrivit #wesse @george_burcea care este modelul tau favorit? Dar al vostru? http://www.wessewatches.com #wessewatches #wesseromania

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

De menționat că stiliștii au combinat perfect nuanța rochiei purtate de Andreea cu nuanța fresh de păr pe care aceasta a adoptat-o încă înainte să mearcă la Los Angeles, pentru a-și organiza căsătoria pe plajă.

#Blorange – nuanța de păr a sezonului! Andreea Bălan o va purta în ziua nunții (FOTO)

Amintim că Andreea și George s-au căsătorit religios la Sunset Beach, iar recent au celebrat botezul și cumetria fetiței lor – Ella-Maya.

Andreea Balan a botezat-o pe micuța Ella. Poze cu invitații și tortul cu figurine

Andreea Bălan pune la cale botezul Ellei-Maya! Micuța a împlinit jumătate de an (FOTO)

Fericire, iubire si împlinire ❤

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: