Toată lumea a stat cu ochii pe Mark Zuckerberg și soția sa, Priscilla Chan, mai ales în ultimele luni, de când cei doi au făcut publică informația despre faptul că vor deveni părinți. Fericita noutate a fost împărtășită în seara zilei de 1 decembrie.

„Priscilla și eu suntem foarte fericiți să-i urăm bun venit pe lume fiicei noastre, Max!

Cu ocazia zilei de naștere, am decis să-i scriem o scrisoare despre lumea în care sperăm că va crește.

Este despre o lume în care generația noastră își poate avansa potențialul uman și promova egalitatea în vindecarea bolilor, personalizarea învățării, valorificarea energiei pure, conectarea oamenilor, construirea comunităților puternice, reducerea sărăciei, asigurarea drepturilor egale și răspândirea înțelegerii între națiuni.

Ne angajăm să facem o parte din munca noastră pentru crearea unei astfel de lumi pentru toți copiii. Vom oferi 99% din acțiunile noastre la Facebook, adică aproximativ 45 de miliarde de dolari, pentru îmbunătățirea lumii și a generației următoare.

Mulțumesc tuturor oamenilor din această comunitate pentru toată dragostea și sprijinul acordat în timpul sarcinii. Sperăm ca împreună să putem construi o astfel de lume pentru Max și toți copiii”, a comunicat fericitul tată, pe contul său oficial din rețeaua pe care a fondat-o.

Și proaspăta mămică a ținut să împărtășească un mesaj, cu această ocazie:

„Sunt foarte încântată să v-o prezint pe Max a noastră. Ființa ei ne umple de speranță și ne inspiră în crearea unui viitor mai bun.”

Mark și soția sa au realizat chiar în ziua nașterii fiicei un prim portret de familie. Iată și conținutul scrisorii despre care vorbea mai sus fericitul tată:

Priscilla and I are so happy to welcome our daughter Max into this world!For her birth, we wrote a letter to her about…

Posted by Mark Zuckerberg on 1 Decembrie 2015

Foto: Facebook/Mark Zuckerberg

Distribuie articolul: