Nunțile sunt sărbători ale iubirii și sunt adesea însoțite de o anumită formă de distracție, dar, cel mai important, sunt mereu asociate cu tot ce e elegant și frumos. Mirii ar trebui să arate mereu cel mai bine în ziua lor cea mare, nu-i așa?  De asemenea, ar trebui să poarte unele dintre cele mai frumoase bijuterii. Accesoriile cruciale pot include pantofi, pălării, mănuși, brățări, inelele de logodnă, lanțuri, cercei, pandative și, nu în ultimul rând, verighetele. 

Accesoriile de nuntă bine alese, nu fac doar să completeze aspectul tinerilor îndrăgostiți și fac, de asemenea, ziua mult mai specială pentru cuplu.

Mirii ar trebui să poarte întotdeauna verighetele. Mai mult decât atât, inelele lor ar trebui să aibă modele și culori similare, pentru a se potrivi. În plus, un inel asortat ajută la stabilirea unui ton romantic. Aceste accesorii le reamintesc tuturor că din acel moment îndrăgostiții sunt căsătoriți și că sunt împreună ca o singură entitate. Este important ca inelele să se completeze reciproc, deoarece împreună simbolizează un întreg. 

Accesoriile bine alese pot transforma o nuntă obișnuită într-un eveniment interesant pentru cuplu și model demn de admirație pentru invitați. De aceea, noi am decis să-ți arătăm lista cu cele mai bune inele de logodnă care se vor potrivi pentru oricine:

  1. Inel din Aur Roz https://jewelry.ro/ro/catalog/product/inel-din-aur-roz-14k-cu-zirconiu-010184 
  2. Inel din Aur Alb https://jewelry.ro/ro/catalog/product/inel-din-aur-alb-14k-cu-diamante-1012271-3 
  3. Inel din Aur Alb cu Diamante https://jewelry.ro/ro/catalog/product/inel-din-aur-alb-14k-cu-diamante-1012181 
  4. Inel din Aur Roz 14K cu Diamante si Tanzanit https://jewelry.ro/ro/catalog/product/inel-din-aur-roz-14k-cu-diamante-si-tanzanit-6014180 
  5. Inel din Aur Galben cu Zirconiu https://jewelry.ro/ro/catalog/product/inel-din-aur-galben-14k-cu-zirconiu-018811-2
  6. Inel din Aur Roz 14k cu Swarovski https://jewelry.ro/ro/catalog/product/inel-din-aur-roz-14k-cu-swarovski-9116015889477 

Acestea, dar și multe alte accesorii pentru nuntă le găsești aici

Tu ce inel de logodnă vei alege?

Distribuie articolul: