Întoarsă recent de peste hotare pentru filmările unei noi piese, Natalia Barbu a reușit să ajungă și la „Prima oră”, unde a vorbit despre activitatea sa muzicală, cei mai buni prieteni, dar și despre feciorul său.

Deși interpreta este foarte secretoasă în ceea ce privește viața personală, nu prea se expune în public nici ea și nici familia sa, de această dată a vorbit despre băiețelul său, mărturisind că este un fan înrăit al Irinei Rimes.

„Victor este fan Irina Rimes, este cu poza ei pe telefon, se uită la Vocea României, o urmărește, deci e fan Irina Rimes”, a spus Natalia. Totodată a mărturisit că în momentele mai grele, când simte cumva nedreptate din partea oamenilor, familia este cea care o ajută, o salvează să lase totul după ușă.

„Vii acasă, vezi băiatul, mai vezi celălalt băiat și îți trece, îți dai seama că echilibrul și iubirea din casa mea nu se compară cu nimic.”

Natalia Barbu se numără printre puținele artiste care și-au păstrat prietenii de ani buni. În cadrul emisiunii, interpreta a vorbit și despre buna sa prietenă, Victoria Cușnir. „Vica este ceva mai mult, nici nu pot să-i zic prietenă, e familie. Și e o prietenie pe care nu poți s-o explici, pentru că sunt prieteni care îți sunt dați cumva de la Dumnezeu, căci fără prieteni nu știu dacă poți să te descurci în viața asta, este absolut ciudat și chiar nefiresc să nu ai prieteni, așa că Vica este Top on the list”, a menționat artista.

Întreg interviul îl puteți urmări mai jos:

Sursa: Facebook

Distribuie articolul: