Ziua de ieri a avut o semnificație aparte pentru Vasile și Cristina Macovei. Frumosul cuplu a sărbătorit 2 ani de când au devenit părinți. Cu această ocazie, micuțul Damian a avut parte de surprize, daruri și multă atenție din partea tuturor celor dragi.

Parcă mai ieri aflam că interpretul moldovean este tătic, iar astăzi vedem că Dami – așa cum îi spun părinții, e băiat mare deja. O demonstrează și cea mai recentă postare de pe contul de Instagram al interpretului, acolo unde a împărtășit cu internauții o imagine cu surpriza pe care i-au făcut-o omagiatului.

Citește și: Bucățică ruptă din tatăl său! Cât de mare s-a făcut fiul lui Vasile Macovei

O casă plină cu baloane și un tort imens, decorat cu fructe – așa a fost întâmpinat Damian dis-de-dimineață. Imaginea în care băiețelul suflă lumânarea aniversară a fost surprinsă chiar de mama acestuia.

Că Damian e feblețea părinților, o știm sigur. Mai nou, piciul îi calcă pe urme tatălui său și la capitolul sport. Într-un filmuleț postat pe rețelele de socializare cei doi apar într-o ipostază pe cât se poate de drăguță, în timp ce fac exerciții fizice.

La mulți ani, Damian! Să crești mare și să îți bucuri părinții zi de zi!

Foto: Instagram.com