Arsenii, fiul cel mare al interpretei Valeria, tocmai s-a împărtășit cu internauții cu o veste îmbucurătoare! Acesta, în vârstă de 21 de ani s-a logodit cu o tânără incredibil de frumoasă, mai multe detalii află mai jos. 

Fiul cel mare al Valeriei, Arsenii, le-a dat de înțeles internauților că și-a luat adio de la viața de burlac. Acesta a cerut-o de soție pe iubita lui, Liana Volkova. Acest eveniment frumos din viața celor doi a fost înregistrat într-un filmuleț care ulterior a ajuns să fie publicat pe pagina de Instagram a lui Arsenii.

Tânărul a decis să abordeze acest eveniment dintr-o perspectivă ceva mai creativă, ce anume a făcut acesta vezi în video de mai jos.

„Eu am răspuns Da”, a scris Liana pe Instagram și a distribuit o fotografie cu inelul de logodnă.

Valeria nu a lăsat acest eveniment fără vreo reacție și le-a dat de înțeles internauților că este foarte bucuroasă și mândră de Arsenii.

„Astăzi m-am simțit încă o dată foarte mândră de fiul meu. Sunt o mamă fericită. Dragii mei Arsenii și Liana, sunt foarte fericită pentru voi”, a spus Valeria.

Se știe că Liana și Arsenii formează un cuplu de câteva luni și se pare că și ea, la fel ca și Arsenii, provine dintr-o familie foarte bine asigurată.

Sursa foto & video: Instagram 

Distribuie articolul: