Presa de peste Prut vuiește! Ne anunță că Vica Blochina, prezentatoare TV în România și fostă balerină originară din Lituania, a spus „da” unei cereri în căsătorie. Drept dovadă se prezintă o fotografie de pe pagina sa de Facebook, făcută în Sinaia, cu o descriere scurtă „Da! Noroc” . 

Vica a fost cerură în căsătorie la munte, de către iubitul său, Sergiu Lucinschi.

20193_641849692583974_8497948731799822984_n

Cei doi trăiesc, de ceva vreme, o frumoasă poveste de dragoste. Sergiu Lucinschi este fiul fostului președinte al Moldovei, Petru Lucinschi, și se pare că a făcut o adevărată pasiune pentru blondă, așa că s-a hotărât să-și oficializeze relația.

Foto: ciao.ro

Foto: ciao.ro

Cei doi au petrecut un weekend romantic la munte, la Sinaia, unde Vica a fost cerută de soție, scrie avantaje.ro. Vica Blochina are 42 ani și este o fostă balerină de origine lituaniană. Ea a devenit cunoscută în România, după s-a aflat că a fost amanta fostului selecţioner Victor Piţurcă. Cei doi au împreună un băiat, pe nume Edan. După ani în care Vica Blochina s-a războit în instanţă cu fostul ei iubit pentru recunoaşterea paternităţii fiului lor, Edan, dar şi pentru stabilirea pensiei alimentare, fosta balerină de origine lituaniană şi-a găsit, în sfârşit, liniştea şi fericirea în braţele altui bărbat, notează okmagazine.ro.