Zi extrem de specială în familia interpretei Adriana Ochișanu și a violonistului Corneliu Botgros. Fiul lor, Cristian Augustin Botgros, împlinește astăzi 19 ani. 

Adriana Ochișanu și-a felicitat feciorul, de care este foarte mândră, prin intermediul rețelelor de socializare. Artista a postat un mesaj emoționant adresat lui Cristian și o poză recentă cu acesta.

„La mulți ani, scumpul mamei! Fii sănătos! Ești bucuria și fericirea mea zi de zi. Îi mulțumesc bunului Dumnezeu că m-a binecuvântat sa fiu mămica ta, îți doresc ca viața ta sa fie fericită și împlinită alături de cei mai dragi oameni sufletului tau! Te iubesc suflețel drag și scump!”. Mama Adrianei Ochișanu s-a alăturat urărilor: „La mulți ani!! Să fii sănătos Cristi. Sa aibă părinții numai bucurii de la tine. Succese în continuare, împlinire și tot binele!! Cu mult drag, bunica!”

Și Corneliu Botgros și-a felicitat unicul fiu prin intermediul Facebook-ului: „La mulți ani, scumpul meu fecior! Să fii sănătos și Dumnezeu să te aibă în pază! #happybirthday #happy #lamultiani”.

Cristi Botgros a absolvit în acest an Liceul de Muzica Ciprian Porumbescu din capitală, lucru care i-a unit pe foștii soți, ambii fiindu-i alături în această zi importantă.

Sursa: Facebook.com

Vezi și: Adriana Ochișanu, despre copiii săi: „Tot ce am mai scump pe lumea asta”. Vezi imaginea haioasă cu Mihaela și Cristi