A patra zi de iarnă îi aduce Verei Brejneva primul videoclip lansat după căsătoria oficială cu celebrul compozitor Konstantin Meladze. Produsul video este însoțit de o dinamică excepțională, iar asta se datorează colaborării cu T-killah și a filmărilor realizate la înălțime. Featuringul celor doi posedă un puternic mesaj motivațional: „Pentru a-ți realiza visul, trebuie să nu-ți fie frică de înălțime!”

Teaserul clipului filmat la etajul 22 al unei clădiri, a fost prezentat publicului încă la începutul lunii noiembrie, atunci când Vera și T-killah anunțau despre lansarea piesei „Etazhi”. Featuringul, fusese încărcat pe iTunes și putea fi ascultat doar contra plată.

Pentru că s-a filmat în mai multe scene afară, Vera afișează în clipul pentru piesa „Etazhy”, un pulover gros de lână, asortat cu pantaloni, un palton albastru, oversize și o pereche de adidași albi. Broșa asortată atât de ingenios la sacou reprezintă nimic altceva decât logotipul eroului animat „Superman”.

În alte scene, Vera joacă rolul unei antrenoare de sărituri în înălțime, care o motivează sportivele spre victorie. Rolul este destul de sugestiv și relevant pentru mesajul piesei, care îi îndeamnă pe oamenii care luptă pentru vise să nu mai aibă frică de înălțime. Regia videoclipului a fost concepută de Valentin Grosu.

Foto: captură video

Distribuie articolul: