Se pare că filmările ediției speciale „Friends” vor începe curând. Scenograful sitcom-ului, Greg Grande, a postat pe Instagram o fotografie a decorului în care va avea loc filmarea. Fanii serialului au recunoscut cu ușurință, fiind apartamentul Monicăi, recreat în detaliu pentru filmările viitoare.

Se cunoaște că filmarea numărului special va avea loc în același pavilion al studioului Warner Bros. în Burbank, Los Angeles, unde au fost filmate toate cele zece sezoane ale serialului. Reuniunea, în care vor participa Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, David Schwimmer și Matthew Perry, nu va fi o continuare a serialului. Potrivit creatorilor, ediția specială va semăna mai mult cu o emisiune TV.

„Acesta nu este un alt episod. Nu ne interpretăm personajele, ci ne reunim doar ca prieteni. Ediția specială nu va fi o repornire a proiectului”, a explicat Lisa Kudrow.

Lansarea „filmului” este programată să coincidă cu cea de-a 25-a aniversare de la lansarea serialului. Inițial, premiera era preconizată pentru luna mai, anul trecut. După ce filmările au fost amânate de câteva ori, regizorii s-au gândit să organizeze o reuniune într-un format online, dar în cele din urmă au abandonat această idee.

Sursă: glamour.ru