Astăzi faimosul interpret rus – Filip Kirkorov împlinește 52 de ani. Cântărețul și de data aceasta își va sărbători ziua de naștere într-un turneu. Iar cât timp Filip se pregătește pentru concertul lui festiv, familia și cei mai apropiați prieteni îi lasă felicitări calde pe rețelele de socializare.

Printre primii care l-au felicitat pe Filip au fost copii lui Maxim Galkin și Alla Pugacheva. Gemenii Harry și Liza au înregistrat pentru Filip un video amuzant, pe care însăși Alla l-a postat pe pagina de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey) pe

 

În videoclip, copiii l-au felicitat pe cântăreț cu  ziua lui de naștere, i-au urat sănătate și i-au cerut să vină să-i viziteze cât mai curând posibil și să  le “aducă daruri”. Omagiatul a răspuns imediat videoclipului.

„Acest lucru este incredibil de plăcut, dragii mei, și eu vă iubesc foarte mult! Curând voi veni din Israel și, desigur, imediat vin la voi!

Și Alla Pugacheva i-a lăsat un mesaj frumos fostului ei soț și bunului prieten, cu ocazia zilei de naștere.

„La multi ani, amice! Fii sănătos și fericit mulți ani înainte!”, a scris Alla.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

С днём Рождения,дружище!!! Будь здоров,счастлив и «Я»кай как можно дольше❤️

O postare distribuită de ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey) pe

Maxim Galkin s-a alăturat felicitărilor soției sale – a publicat o fotografie comună cu Filip în Instagram și i-a scris un mesaj mic, dar sincer.

„La mulți ani, amice! Strălucește, cântă, bucură-te și joacă!”, a scris Maxim.

Kristina Orbakaite a postat, de asemenea, în contul ei personal, felicitări pentru regele popului rus, care au fost însoțite de o fotografie comună

„Felicitări cu ziua ta de naștere, prietenul meu visător. Fie, la fel ca întotdeauna ca toate “castelele tale plutitoare” să se transforme în noi victorii!”, a scris Kristina.

Poate, mai mult decât restul rudelor și prietenilor, Filip este așteptat să se întoarcă din turneu de către copii lui. Aceștia au pregătit o surpriză pentru tatăl lor – înregistrând un film unde i-au recitat poezii de felicitare.

Sursa: Spletnik.ru