Etta Ng Chok Lam, fiica starului filmelor cu arte marțiale Jackie Chan, a confirmat că s-a căsătorit cu iubita sa, Andi Autumn, o vedetă a internetului, potrivit bbc.com. Se pare că mariajul nu a fost aprobat de actor.

Potrivit cancan.ro, Etta Ng Chok Lam, în vârstă de 19 ani, a publicat pe contul ei de pe platforma de socializare online Instagram o fotografie cu ea și Autumn, o canadiancă în vârstă de 31 de ani, îmbrăcate în rochii albe și ținând în mână un certificat de căsătorie datat 8 noiembrie 2018.

Ng a scris sub fotografie mesajul „Unite prin iubire și lege, ziua căsătoriei noastre”. Ng este fiica lui Jackie Chan și a actriței și fostei regine a frumuseții Elaine Ng Yi Lei, care a anunțat că este însărcinată și că a avut o relație cu starul în 1999, deși cei doi nu s-au căsătorit.

Этта У Чжолинь и Энди Отом

Энди Отом и Этта У Чжолинь

Ng și Autumn s-au cunoscut în 2017 și s-au mutat în Canada în octombrie anul trecut, dar Jackie Chan nu a aprobat relația. În luna aprilie, Ng a cerut ajutorul fanilor într-un clip publicat pe platforma YouTube care a devenit viral. În acel videoclip, Ng spunea că ea și Autumn sunt pe punctul de a deveni persoane fără adăpost și dădea vina pe părinții ei „homofobi”.

Mama lui Ng a replicat că, dacă nu au bani, tinerele ar trebui să își găsească niște slujbe și nu să profite de celebritatea lui Jackie Chan.

Jackie Chan, născut în 1954, este unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai iubiţi actori originari din Hong Kong, reuşind să-şi construiască o carieră de succes în filmele cu arte marţiale. Printre filmele în care a jucat se numără „Fracul magic”, „Ocolul Pământului în 80 de zile”, seria „Ora de vârf”, „Spionul din vecini”, „Karate Kid” şi a asigurat vocea Maimuţei în seria „Kung Fu Panda”.

Foto: Google.com

Vezi și: În filme bate tot ce prinde, în viața reală – un soț iubitor. Cum arată soția lui Jackie Chan (foto)

Distribuie articolul: