A plecat în America la studii de la 18 ani, fiind în general un copil cosmopolit, grație activității prodigioase în fotbal a tatălui ei Gică Hagi. Culmea este că Kira Hagi, actualmente actriță la Teatrul „Nottara” din București, nu a vrut niciodată să profite de celebritatea tatălui său. În studenție nu a spus că este fiica celebrului fotbalist român. De ce și când a fost deconspirată, Kira a povestit într-un interviu acordat recent pentru Marius Tucă Show.

Kira a jucat câțiva ani și fotbal feminin, fiind fundaș dreapta, iar prin clasa a opta, fiica lui Hagi s-a dedicat mai mult picturii. Pasiunea pentru pictură a rămas până acum și recunoaște că lucrările sale au fost parte din amenajări interior.

Gică și fiica lui, Kira Hagi

„Nu le-am spus colegilor din start. Îmi spuneam doar numele mic – Kira. Ei însă toți îmi spuneau despre fotbal când auzeau de România, mulți dintre colegi fiind și din America de Sud. La un moment dat m-am dat singură de gol. Era o lecție de social media și profesorul ne-a spus să ne căutăm numele pe google. Dacă acesta apare în prima pagină, atunci avem șanse să fim cunoscuți față de ceilalți actori din industrie. Eu vorbeam cu cineva și am atras atenția, deci m-a chemat în fața clasei să-mi pun numele. Inițial am refuzat, dar n-a fost posibil să evit. Mi-am pus numele și deodată au apărut absolut toate cu tata și toți colegii mei din Columbia, din Argentina, au rămas cu gura căscată, iar secretul a ieșit la iveală. Au fost surprinși, iar imaginea lor ce ține de România s-a schimbat imediat”, spune Kira în cadrul interviului.

De ce în familia fotbalistului se vorbește în aromână și de ce Kira hagi s-a întors în România, aflați din interviu.

Vezi interviul integral de la Aleph News mai jos:

Kira Hagi, actriță

Sursa Video: Aleph News