În ziua în care fostul președinte SUA, Donald Trump, a părăsit Casa Albă, fiica mai mică a acestuia a făcut un anunț neașteptat. Tiffany Trump și-a anunțat logodna cu iubitul său, cu care este împreună de doi ani, Michael Boulos.

Tiffany Trump, în vârstă de 27 de ani, și-a anunțat logodna cu milionarul Michael Boulos, în vârstă de 23 de ani, prin intermediul rețelelor sociale. Potrivit surselor Dailymail tânărul a cerut-o de soție weekend-ul trecut, în Grădina de Trandafiri de la Casa Albă.

Fiica mai mică a lui Donald Trump a descris logodna ca fiind cea mai „specială” amintire a ei de la Casa Albă: „A fost o onoare să sărbătoresc multe evenimente, ocazii istorice și să creez amintiri cu familia mea aici la Casa Albă, cea mai specială fiind logodna mea cu Michael! Mă simt binecuvântată și entuziasmată pentru următorul capitol!”

Cei doi au făcut cunoștință în vara lui 2018 în Mykonos, Grecia, iar în toamna aceluiași an au devenit un cuplu. Relația lor a evoluat rapid, iar Tiffany, Michael și părinții acestuia au sărbătorit Crăciunul 2019 la Casa Albă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump)

Michael Boulos, logodnicul lui Tiffany Trump, este fiul magnatului Massad Boulos, preşedintele firmei de familie Boulos Enterprises şi SCOA Nigeria.