Recent, Kristina Orbakaite și soțul ei – Mihail Zemțov, i-au organizat o mică petrecere fiicei lor Klavdia care a împlinit de curând 8 ani. Așa cum familia respectă regimul de carantină, în acest an aceștia i-au organizat o sărbătoare modestă, acasă.

Părinții fetiței au dat comandă de un tort de sărbătoare, acesta a fost de culoare roz, decorat cu fluturi și floricele, pe care era scris „Felicitări cu ziua de naștere, Klavdia!”. În prezența celor mai apropiați, tata și mama, Klavdia a suflat lumânările și și-a pus o dorință.

Kristina a publicat pe pagina ei de Instagram o fotografie cu fetița unde i-a lăsat o felicitare.

„Îngerul meu blând cu caracter de Berbec. La mulți ani, Klavocika”, a scris Kristina alături de fotografie.

Bunica Klavei, Alla Pugacheva, în vârstă de 70 de ani, și soțul ei Maxim Galkin, alături de copiii lor Liza și Harry, așa cum și ei respectă regimul de autoizolare, nu au putut fi prezenți la aniversare. Cu toate acestea, ei i-au scris câteva cuvinte frumoase, de felicitare, cu ocazia zilei de naștere a Klavdiei.

„Felicitări, Klavocika!”, a scris Maxim

„La mulți ani, mica mea picătură”, a scris Alla.

Apropo, recent, Kristina Orbakaite a arătat cum își petrece timpul cu fiica ei în carantină. Vedeta a publicat un videoclip în care ea alături de Klava cântă împreună.

Kristina Orbakaite are 3 copii (Nikita de 28 de ani, Denny de 21 de ani și Klava de 8 ani).

Nikita

Denny și Kristina

Klavdia

Sursa foto: Instagram