E în culmea fericirii și nu ezită să împărtășească acest lucru și cu urmăritorii săi virtuali. Astăzi, Elena Ghoerghe a împlinit o lună de când a devenit mămică de fetiță. Interpreta i-a dedicat micuței și un mesaj emoționant.


Așa cum a anunțat anterior, fetița va primi un nume abia după ce va fi botezată. Până atunci, membrii familiei îi spun așa cum o numeau și în perioada în care Elena era însărcinată – Bebelinda. Iată ce a scris fericita mămică pe rețelele de socializare, acolo unde a adăugat și prima imagine în care apare alături de copilașii săi:

„La mulți ani, Bebelinda noastră dulce! Astăzi, împlinești o lună de când ai venit în viața noastră și ne-ai făcut cei mai fericiți. Nicholas a păpat de aseară tort în cinstea ta. Te iubim și îi suntem recunoscători în fiecare clipă Celui de Sus că ni te-a dăruit.”

O postare distribuită de elenagheorgheofficial ✳️✳️✳️ (@elenagheorgheofficial) pe

Acum câteva zile, într-una dintre postări, artista română a menționat că fiica sa este un bebeluș activ. Se trezește la fiecare trei ore, adoră gălăgia și plimbările. Elena a avut grijă să-și surprindă micuța în imagini adorabile, într-o ședință foto. Totuși, aceasta nu a făcut publice prea multe poze.

Vezi și: Fanilor nu le vine să creadă. La 3 săptămâni după ce a născut, Elena Gheorghe arată foarte bine (Foto)

La rândul său, Elena Gheorghe este o mămică plină de energie. Interpreta a revenit pe scenă la scurt timp după ce a născut și are un program extrem de încărcat.

Foto: Instagram.com