Antonia este mama mândră a trei copii. Nu degeaba aceasta a spus în nenumărate rânduri că fiica și cei doi fii ai ei sunt cea mai mare bucurie a vieții sale. Deși lângă Maya, fetița din prima ei căsnicie, nu poate sta în permanență, așa cum și-ar dori, legătura lor este una strânsă și specială.

Antonia a devenit mamă la 21 de ani, atunci când a adus-o pe lume pe Maya, rodul iubirii cu Vincenzo Castellano, cu care a și fost căsătorită. Fetița, care acum este o adolescentă de aproape 14 ani, locuiește alături de tatăl ei în Italia, dar se întâlnește des cu celebra ei mamă. De altfel, Antonia a mers zilele trecute să o susțină la două spectacole de dans ale trupei din care face puștoaica. Cele două au petrecut momente frumoase împreună, iar solista nu și-a ascuns emoția de a-și vedea fiica pe scenă.
Maya este o adolescentă superbă. A moștenit cele mai frumoase trăsături ale mamei sale, inclusiv ochii deschiși la culoare, dar și dragostea pentru lumea artistică. Aranjată ca scoasă din cutie, machiată și coafată precum colegele ei de trupă, fata a urcat pe scenă și a dansat fără a se pierde în emoții sau trac. La sfârșitul reprezentațiilor din două seri consecutive s-a reunit cu mama ei, care a pozat-o și a filmat-o mândră din sală și care, la sfârșit, a felicitat-o și i-a pus în brațe buchete superbe de flori.

Distribuie articolul: