În această iarnă, tot ce ne dorim este să fim mai aproape de cei dragi. Da, bucuria noastră înseamnă să ne pregătim împreună cu familia de amenajarea și decorarea casei, să pregătim daruri pentru cei apropiați și să gătim împreună cele mai gustoase bucate. Ne dorim să trăim această feerie în spirit autentic, dar de ce nu, și cu datini, și tradiții frumoase. Sărbătorile de iarnă nu ar mai fi aceleași, dacă nu ar include sezonul în care mergem la cumpărături

Ne străduim ca totul să fie pregătit în cele mai mici detalii în zilele de Crăciun și Revelion, iată de ce e bine să nu lăsăm pentru ultima sută de metri cumpărăturile din sezonul sărbătorilor de iarnă. Ne pregătim minuțios, din timp, cu de toate, mergând la METRO.

Cum să ne facem corect alegerile? Ce punem în coș?

  • Decorațiuni pentru casă și micile detalii care ne fac atmosfera;
  • Costume pentru cei mici și, de ce nu, și pentru cei mai măricei;
  • Bradul, Moșul și tot alaiul care vine cu ei, însoțit de luminițe și globuri;
  • Tot ce-ți poftește inima pentru masa de sărbătoare;
  • Cadouri pentru cei dragi și apropiați;
  • Nu uitați de cutii – împachetarea poate face mai mult decât darul!

Din fericire, METRO te-a asigurat anul acesta cu toate produsele de calitate de care ai nevoie, la prețuri mai avantajoase ca niciodată!

Dacă ai atât de multe de cumpărat pentru tine și pentru casa ta, iar timpul tău e limitat – nu îți mai face griji – METRO s-a gândit și la acest aspect. Au aranjat totul pe compartimente speciale, asortate după culori și în combinații, astfel făcându-ți pregătirile de Crăciun mai ușoare ca niciodată.

Acum e momentul potrivit! Dă o fugă la METRO și începe să bifezi lucrurile de care ai nevoie de pe lista ta de cumpărături. Vei descoperi decorațiuni minunate, cadouri accesibile, și multe alte lucruri la care nu te-ai așteptat.

La METRO, în acest an, vei găsi ceva potrivit pentru fiecare om drag ție!

Mai avem o veste: Moș Crăciun nu mai este singurul care aduce magia! Consultanții METRO ți-au pregătit o colecție cu cele mai dorite jucării pentru picii tăi și abia așteaptă să te ajute să le alegi pe cele potrivite. Copiii vor fi încântați!

„Sărbătorile de iarnă nu sunt despre cumpărăturile de lux, despre top-uri sau extravaganțe în alegeri. Sărbătorile de iarnă sunt despre familie, despre recunoștință și bucuria de a fi simpli și împăcați cu ceea ce suntem și oferim. Alege conștiincios, ai grijă ce consumi și oferă-le celor dragi căldură sufletească pe care ai primit-o și tu cu atâta dragoste de la părinții tăi!”

Echipa METRO

P

Distribuie articolul: