Daria Room te provoacă… să fii copil pentru o zi! Suntem în preajmă celei mai dinamice, vesele și lipse de griji sărbători, cea a copilăriei. Cum ar fi să redescoperi copilul din tine și să-l lași să zburde nestingherit măcar pentru o zi?

„Daria Room vă îndeamnă să IUBIȚI fără frică și să ÎNDRĂZNITI să puneți multe întrebări. Să ZÂMBIȚI mereu și să va bucurați din suflet de orice lucru mărunt care va iese în cale. Să VISAȚI la imposibil și să nu-i lăsați pe ceilalți să vă năruie lumea perfectă”, spune echipa de fete Daria Room.

În acest scop, echipa de esteticiene și producătorul de imagine Daria Room au realizat o ședință foto care să ilustreze provocarea. Au îmbrăcat păpușile în rochițe colorate, au suflat baloane de săpun și s-au distrat cu baloane colorate – tot pachetul copilăriei a fost asigurat! Ne-au asigurat că au o inimă mare și că îi cuprinde pe toți cei din jur în ea.

„Fii și tu copil…măcar pentru o zi, ne îndeamnă esteticienele. Fă o poză sau un filmuleț cu starea ta de copilărie și haideți să facem din această lumea virtuală o mare de bună dispoziție, curaj și spirit strălucitor de copil!”, ne spune Ana Platonov, însuflețitoarea cămăruței Dariei.

Vezi și: Esteticiana Daria Room, Tatiana Gavliuc vă prezintă noua gamă de cosmetica „Lab Division Boosters” Pielea ta va radia de fericire (Video)

Foto: Olga Scorpan 

P