Fii mereu pregătită  atragi toate privirile! Iar în vara aceastădescoperă ce  porți la o petrecere de grădina pentru un look mereu ravisant!

Au început serile târzii alături de prieteni sau alături de colegii de muncă, în mijlocul naturii. Întrucât o să tot ai parte de astfel de inițiative festive, am pregătit câteva sugestii interesante de ținută de garden party. Așadar, iată ce să porți la o petrecere de grădină!

Potrivit andreearaicu.ro, o ținută pentru petrecere în grădina trebuie să îmbine elegantă, rafinamentul, detaliile prețioase, fine și alură effortless, relaxată, confortabilă. Nu poți să porți nici tocmai cea mai sofisticată ținută de ocazie, însă nici nu poți alege variante prea casual.

Ce  porți la o petrecere de grădinamizează pe un dress-code creativ!

Vara 2019 vine tocmai cu această juxtapunere interesantă, contrastantă de stiluri. Effortless-chic este combinația de sezon cel mai des întâlnită, așa că nu vei ieși din trenduri dacă alegi o ținută de cocktail în acest gen. Practic, stilul pentru un garden party derivă din ținutele de cocktail, cu mici amendamente!

O ținută pentru evenimente în aer liber, în grădina, poate porni de la o rochie cocktail sau de la piese vestimentare elegante, adecvate unui astfel de dress-code. Însă i se adaugă câteva elemente. Cel mai des, un plus de creativitate și extravaganță la capitolul accesorii. Vei vedea că până și figurile regale poartă cel mai des la outfit-ul de garden party, pălării sau fascinatoare ce captează privirea.

Și apoi, pe lângă creativitate mai contează și confortul. Nu sacrifică niciodată confortul când vine vorba de stilul pentru o serată în grădina! Ai nevoie de libertate de mișcare, de materiale răcoroase, dar elegante, adesea mai greu de șifonat. Și ai nevoie de croieli ce permit dansul, socializarea.

Rochii pentru un garden party

Mizează pe materiale mătăsoase, fluide, eterice și pe o doză e prețiozitate. Însă nu te lua în serios până la capăt. Nu vorbim despre o ținută de ceremonie!

Poți alege rochii din dantelă, broderii florale, voaluri transparente, volumetrii spectaculoase, rochii plisate, dar poți contracara prin croieli confortabile, specifice ținutelor de zi, de exemplu. Și încă ceva: niciodată mini, doar midi sau maxi! Iată ce să porți la o petrecere de grădina în materie de rochii.

Poți oricând miza pe salopete!

De ce nu? Dacă vrei să stai și mai liniștită și să ai mai mare libertate de mișcare, alege salopetele. De preferat, oricât ar fi de prețioase, păstrează croiul larg, confortabil. Mizează pe salopete minimale, pe modele oversize sau pe modele din țesături cu imprimeu.

Alege și combinațiile de fuste sau pantaloni cu bluze interesante

Creativitatea ta și abilitățile tale stilistice vor ieși în evidență dacă la o ținută pentru o nuntă de grădina sau pentru un cocktail stil garden party, combini piese diferite.

Mizează pe bluze elegante dar relaxate, pe tunici, pe topuri cu volane sau elemente cretive (franjuri, de exemplu!).

În ceea ce privește fustele, nu uita: midi sau maxi! Nu uita nici de materialele fluide, eterice dar nici de un strop de ludic. De exemplu, bulinele Polka Dots! Însa, la fel de bine se potrivesc și transparențele din dantelă!

Ce  porți la o petrecere de grădina în materie de pantaloni?

Fără doar și poate croieli ample, largi, evazate, chiar Palazzo pants. Și tot fără echivoc, ai nevoie de materiale prețioase: voal, dantelă, satin, brocart. Sau de mici inserții bogate, precum paietele, dantelă, broderia sau franjurile.

Nu uita de accesorii cu care să-ți completezi armonios ținuta, iar încălțămintea trebuie să fie în primul rând comodă, optează pentru sandale cu tocul gros.

SURSA

Distribuie articolul: