Îți suntem foarte recunoscători pentru susținere și comentariile pe care ni le dai zilnic. Din păcate, însă, jurnalismul creativ, de calitate, nu se poate ține doar pe like-uri. Am dezvoltat un site care zilnic ține pulsul a tot ce le interesează pe femei, am organizat evenimente pentru ele și am ținut campanii de comunicare pe cele mai de interes teme în rândul femeilor. E timpul să-ți spunem „MUL-ȚU-MIM” în mod deschis. Și îți oferim șansa de a fi un adevărat Patreon!

Ce face EA?

Peste 12 de mii de urmăritori de pe Instagram @revistaea și peste 73 de mii de fani de pe pagina de Facebook/Ea.md, sunt doar niște cifre. Adăugăm la ele alte 3 comunități pe care le dezvoltăm pe canalele de comunicare, încă 8 ediții de Pijama Party – cea mai tare petrecere în Pijamale și vreo 7 ani de când celebrăm împreună Ziua Iei la Ospățul Sânzienelor. Dacă cel puțin despre una dintre inițiativele acestea ai auzit sau ai participat – înseamnă că ne cunoști. N-avem fițe, nu suntem glam, suntem în rând cu femeile și în pas cu nevoile lor.

Ce oferă EA?

Story și puncte la karmă poate pe unii nu mulțumește suficient. Am creat tocmai 5 nivele de donații prin care îți vom mulțumi deschis pentru mica-marea ta donație. Am detaliat la fiecare dintre ele ce oferim, așa ca să rămânem maxim deschiși din cap și până la final. Atenție! Primii 50 de patroni care iau pachetul de 20 EUR – „Parte din gașcă” primesc o sticlă de celebrul nostru vin SOR`MEA – cadou! La acest nivel ți-am cerut și adresa și vom livra vinul direct către tine. Ultimul nivel este o donație unică (100 EUR – vă recomandăm să bifați donație unică) și o recomandăm călduros eroilor poveștilor noastre despre care scriem zilnic și care mereu ne întreabă: „Cum să vă mulțumim pentru ceea ce ați făcut pentru noi?”. Așa ne puteți mulțumi, dragilor.

Dacă susținerea prin Patreon nu este suficientă pentru un material care să vă promoveze, atunci apelați cu încredere la serviciile noastre de creare de conținut nativ comercial. AICI toate detaliile despre PUBLICITATE pe EA.md.

De ce vrem să ne fii patreon?

Nu cerșim nici like-urile voastre, nici atenția care poate nu o merităm și nici donațiile – contul de Patreon este o formă frumoasă de interacțiune cu voi, care sperăm să vă cucerească prin ceea ce oferim în schimb. Iar în schimb, mai mult decât ce vă promitem la fiecare nivel de donație, este conținutul zilnic pe care EA.md îl scrie pentru voi. O echipă din 5 fete harnice muncește de zor ca să nu ne scape nimic din ce le interesează pe femei. Ne mai ajută periodic un fotograf, ne ajută echipa de filmare și montare de la Interact Media, fetele din echipa de vânzări, evenimente, contabilitate și management, băieții bravi de la IT și colegii noștri din grup – Portalul AGORA (nici nouă nu ne vine a crede că un site necesită atâția oameni și atâtea resurse!). Cel mai mult ne dorim să comunicăm direct cu tine, să știm ce așteptări ai și cum vezi o revistă pentru femei care să răspundă tuturor nevoilor tale. Ne străduim să atingem așteptările.

Fii Patreon-ul EA.md!

Distribuie articolul: