Detaliile chiar îţi pot defini ținuta, așa că e timpul să afli care sunt accesoriile numai bune de purtat în sezonul estival. Ochelarii supradimensionați, clipsurile cu inscripții sau gențile din paie vor fi de nelipsit din garderoba ta vara aceasta. Iar dacă ești utilizator IQOS să știi că îți poți ușor personaliza dispozitivul cu gama largă de accesorii care se combină cu orice ținută. Dacă îți dorești să fii trendy în sezonul estival, descoperă recomandările stilistei Loredana Anton.

Ochelari de soare supradimensionați. Formele intenţionat supradimensionate ale ramelor domină tendinţele verii 2019. Un astfel de accesoriu este recomandat persoanelor îndrăzneţe, care optează pentru ținute extravagante şi care vor să-şi evidențieze stilul nonconformist.

Ochelarii pot fi găsiți la „FLO – The House of Fashion”

Accesorii cu animal print. Controversatul animal print nu-i sperie pe adevărații fashioniști! Mai ales că nu scăpăm de el nici în această vară. Optează pentru orice tip de accesorii, haine sau încălţăminte cu imprimeu inspirat din blănile felinelor şi nu vei da greş!

Ochelarii și agrafele pot fi găsite la „FLO – The House of Fashion”

Clipsuri cu inscripţii. Extrem de populare în anii ’90 ai secolului trecut, clipsurile au fost scoase din „sertarul accesoriilor demodate” de designerii cu renume, care le-au utilizat pe larg în cadrul  prezentărilor din acest an. În sezonul estival 2019 se vor purta clame cu mesaje sau chiar cu numele brandului la vedere, aranjate în păr într-un mod cât mai evident.

Agrafe de toate formele şi dimensiunile. Mari, mici, simple, cu perle, cu sclipici, prinse de una singură sau câte zece, agrafele sunt un trend care nu-şi va pierde din popularitate prea curând. Prognozez că acestea vor domina moda în materie de „hair style” încă doi-trei ani. Sunt versatile, se pot purta pe păr scurt sau lung şi sunt potrivite pentru orice vârstă.

Blugii pot fi găsiți în magazinele „Sisley”

Perle. Perlele nu se mai asociază cu femeile în vârstă. În acest sezon, designerii au redat un suflu nou acestor pietre semipreţioase, decorând cu ele nu doar bijuteriile, dar și agrafele, pantofii și chiar gențile.

Genți împletite. Accesoriu de neînlocuit pentru oricine face plajă, genţile împletite se mută de pe litoral în garderoba de zi cu zi, bineînţeles, cu acordul creatorilor de modă. Comode, spaţioase, acestea s-au făcut prietene bune cu ținutele clasice și chiar cu cele extrem de conservatoare.

Geanta poate fi găsită la „FLO – The House of Fashion”

Accesorii în culori neon. Culorile neon, apărute la începutul anilor ’90 ai secolului trecut, au fost timp îndelungat un „outsider” printre tendinţele modei. Totul s-a schimbat în sezonul toamna-iarnă când pe podiumuri au fost prezentate „total look-uri” în culori fluorescente. Eu recomand, totuşi, să nu exagerăm cu acest trend şi să combinăm accesoriile în culori neon cu ținute în nuanţe pastelate.

Geanta poate fi găsită în magazinele „Sisley”

Cercei. În ceea ce privește bijuteriile pentru urechi, în această vară optează pentru accesorii minimaliste care completează ţinuta în mod subtil, precum și decorațiuni masive, cu design neobișnuit și complex, care oferă aspect boem ţinutei. Foarte populari vor fi cerceii lungi, mono-cerceii (accent pe o ureche), cerceii-brățări, cerceii-franjuri, cerceii asimetrici, precum și cerceii geometrici masivi.

Ochelarii pot fi găsiți la „FLO – The House of Fashion”

Accesorii masculine

Inele şi brăţări. Mulți bărbați evită accesoriile, considerându-le elemente ale ţinutei destinate exclusiv femeilor. În zadar, deoarece se autoprivează de un indicator al statutului. Inelele, bunăoară, dintotdeauna au fost purtate de nobili, monarhi sau artiști. Un alt accesoriu care nu trebuie ignorat de bărbaţi este brăţara – din metale prețioase, piele, oțel sau pietre naturale. O singură remarcă – evită să porţi mai mult de trei brăţări simultan!

IQOS – accesoriul stilat. Vara aceasta asortează orice ținută vestimentară cu accesoriile colorate și dispozitivele IQOS în versiunea albă. Cuvântul-cheie pentru acest gadget care te va însoți peste tot este „eleganță”, pentru că albul imaculat se asortează perfect cu orice ținută și îți va pune în valoare stilul ireproșabil.

Utilizarea IQOS nu exclude riscurile pentru sănătate, dispozitivul fiind destinat exclusiv fumătorilor adulți. Pentru mai multe detalii accesează www.iqos.com.

P

Distribuie articolul: