Orice părinte își alintă copilul, nu? Pe lângă compliemente, copiii se aleg cu diferite alinturi sau porecle din partea părinților. Nu sunt o excepție nici Gina Pistol și Smiley. Recent, proaspăta mămică a dezvăluit, printre altele, ce poreclă i-a dat fiice sale, Josephine.

Vedeta a povestit într-o serie de Instastories și că fiica ei și a lui Smiley, care s-a născut în luna martie, are obiceiul să dea tot timpul din piciorușe, semn că va fi foarte energică și plină de personalitate mai târziu în viață.

La un moment dat, pe parcursul story-urilor Gina Pistol și-a alintat fetița Happy Feet (picioare vesele), și astfel fanii au aflat care este porecla lui Josephine, una nostimă și perfect potrivită unei fetițe care se arată dornică să plece undeva deși mai are mult timp până ce va învăța să facă primii pași.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)

Atât Smiley, cât și Gina Pistol au arătat fanilor doar imagini foarte discrete cu micuța Josephine (până la această oră nu au publicat vreo imagine în care i se vede fața), dar cei doi părinți au povestit, ocazional, câteva lucruri despre cum se descurcă în noua lor ipostază. Este evident că sunt foarte entuziasmați, dar nu s-au ferit să spună și că munca de părinte este obositoare și că le-a fost greu, mai ales în primele zile după ce fetița a ajuns acasă.

Sursa foto: Instagram.com

Distribuie articolul: