Deși nu o arată lumii pe fetița lor, Pavel Volya și Lyasan Utiasheva nu încetează să se laude cu faptul că micuța a împlinit jumătate de an de la venirea pe lume. Părinții acesteia au împărtășit cu fanii virtuali darurile Sofiei, dar și faptul că fetița a început să vorbească!

„Sofia noastră a împlinit jumătate de an! A primit în dar multe cadouri, dar mi-a rămas în suflet această păpușă. Sofia s-a întins singurică spre ea și a spus primul ei cuvânt: lyalya”, a scris Lyasan, în descrierea unei fotografii distribuite ieri, pe Instagram.

În fotografie apare și păpușa despre care vorbește Utiasheva, o pernă, dar și o linguriță din argint, marca Tiffany & Co, pe care mica Sofia a primit-o în dar la 6 luni de la naștere.

ewr

Aceeași fotografie a fost distribuită și de tatăl fetiței, care a spus, la rându-i: „Sofia Volya Pavel, împlinești, astăzi, jumătate de an. Te iubesc foarte mult. Tata va face totul pentru tine. Aceasta e prima păpușă a ta, prima lingură și prima pernă cu o tanti bună. Doamne Ajută, fetița mea.”

Amintim că fetița cuplului Volya-Utiasheva a venit pe lume în SUA, în primăvara acestui an. Sofia are și un frățior mai mare pe nume Robert, care a împlinit deja 2 ani. Spre deosebire de alte vedete, Pavel și Lyasan evită să-și expună copiii în public, ferindu-i astfel de ochii lumii. Lyasan s-a lăudat, într-unul din interviurile acordate anterior, că Robert o ajută mereu cu îngrijirea surioarei.

g_27f4393624326bfd90d4b9e180e3bf27

„L-am pregătit treptat pe Robert de faptul că în scurt timp, în familia noastră va apărea un nou membru. I-am explicat că în burtica mea se afla surioara lui și el a început să se poarte foarte atent, să asculte burtica și să se gândească la ce face Sofia. Când i-am adus surioara de la maternitate, Robert a privit-o de parcă o cunoștea de mult timp. A început imediat să mă ajute, să aducă scutece, să ridice suzeta căzută pe podea. Sofia simte că fratele ei o iubește. Deseori îl surprind cum o privește în leagăn, iar ea îi zâmbește și îi întinde mâinile”, spunea Lyasan.

ki

Foto: Instagram, captură Youtube

Distribuie articolul: