Este încă elevă, dar a reușit să ajungă acolo unde multe bloggerițe de modă încă visează. Corina Bîrcă este învitată deja al doilea an la săptămâna modei de la Paris, are un blog plin de idei frumoase și multe planuri de viitor.

De curând, Corina a elaborat un nou proiect pentru pagina ei de blog  „Us”( in traducere fiind – „Noi”). Este primul său proiect de styling. Talentata tânără vrea să își dezvolte abilitățile și să îi ajute pe alții să se îmbrace bine.corina birca

„Ideea generala a proiectului constă în stylingul pe care îl voi face atât pentru ținuta mea , cît și pentru cea a partenerei/partenerului cu care voi face ședinta foto” , a scris Corina pe blog.

Primul personaj a fost make-up artista din România, Edith Mihaiciuc. Cele doua au îmbrăcat ținute strălucitoare la propriu.

6F8B2855-9735-481C-AD96-598DEF30CDB1-683x1024@2x
Contactată de ea.md, Corina ne-a mărturisit că a prins curaj datorită prietenelor sale care mereu îi cer sfaturile în materie de vestimentație.

„Din vedetele din Romania mi-ar plăcea să lucrez cu Alina Eremia, deoarece ea este o fată care experimentează și încercă diverse zone stilistice, iar din Moldova cu Olia Tira, mereu îi apreciez ținutele bune și mi-ar plăcea să fie eroină a proiectului meu” , a mai adăugat Corina.

corina birca Cu siguranță proiectul Corinei va avea mult succes și cum a spus scris chiar ea pe blogul ei ”Fetele mici cu vise frumoase, devin femei cu viziune”

Sursa foto: Anatol Struna

Citește și: O moldoveancă stabilită la București e fashion bloggeriță. Corina Bîrcă, despre cum se împacă pasiunea pentru modă și liceul