A început cea de-a 78-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția, unde 21 de producții vor concura pentru marele premiu: „Leul de Aur”, premiul pentru cel mai bun film. Cu acest prilej, o serie de vedete de la Hollywood și-au făcut apariția pe covorul roșu de la Lido di Venezia, impresionând cu ținute spectaculoase.

Marea ceremonie a fost deschisă cu „Madres Paralelas”, o nouă dramă realizată de actorul şi regizorul spaniol Pedro Almodovar, ce o are în rol principal pe actrița câștigătoare de Oscar, Penelope Cruz.

Penelope Cruz


Aflată în centrul atenției, Cruz, în vârstă de 47 de ani, a ales o ținută cu care nu a dezamăgit – o rochie voluminoasă, neagră, marca Chanel, cu detalii albe, în partea de jos.

Milena Smit

Alături de actrița latino a fost și Milena Smit, de 24 de ani, cea care îi va fi fiică în drama lui Almodovar. Tânăra actrița a optat pentru o rochie alb-negru, ce a oferit o iluzie optică interesantă.

Bianca Balti


Modelul italian, în vârstă de 37 de ani, a mizat pe extravaganță și i-a reușit. Rochia diafană, într-o nuanță de muștar, precum și bijuteriile masive, au atras, cu siguranță, atenția.

Adriana Lima


Considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, supermodelul brazilian, Adriana Lima de 40 de ani, a optat pentru o rochie, ce denotă senzualitate la cote maxime. Acoperită integral din paiete, rochia roșie a impresionat atât prin decolteul amplu, cât și prin decupajele din zona taliei.

Helen Mirren


La 76 de ani, Helen Mirren continua să impresioneze, cu fiecare apariție pe covorul roșu. De data aceasta, actrița câștigătoare de Oscar a făcut furori într-o rochie din paiete argintii, ce i-a complimentat culoarea naturală a parului, amintind de o crăiasă a zăpezii.

Lady Amelia Spencer și Lady Eliza Spencer


Gemenele de la curtea regală britanică și-au demonstrat bunul gust cu două ținute contrastante, o rochie neagră cu paiete în partea de sus și una într-o nuanță de roz pudrat, fară bretele. Ambele sunt marca Alberta Feretti.

Sursa: peroz.ro

Distribuie articolul: