Cea mai activă caravană de promovare a mișcării în comunitate a marcat încă un eveniment de mare anvergură. Programul „Bucurie în Mișcare” 2019 a fost unul foarte dinamic, cu multe jocuri, competiții, distracție și muzică bună! De la mic la mare, toată lumea care iubește mișcarea a ars caloriile și s-a umplut de energie pozitivă pentru toată săptămâna, duminică, 8 septembrie, pe teritoriul Parcului Dendrariu.

Programul evenimentului a fost unul foarte divers, astfel încât au reușit să savureze din plin de activități atât cei maturi, cât și picii veniți la evenimentul mult-așteptat. Mamele cu copii au avut parte de activități dedicate lor, seminarii, discuții, dans sau exerciții fizice de recuperare post-natală.

„Bucurie în Mișcare” 2019 s-a încheiat seara cu un concert de excepție, susținut Moldovan National Youth Orchestra cu mai mulți soliști de la noi. Adrian Ursu a intregit momentul de bucurie de la finalul serii. Toată lumea a dansat și s-a distrat de minune, creând atmosfera „Bucurie în Mișcare” memorabilă cât pentru tot anul, până la următoarea ediție.

Foto: Cristina Tocan