Ultima vreme sunt des întrebată cum sunt femeile de la noi. Frumoase , pe alocuri îşi mîngîe prea tare naturaleţea încît nu inţelegi nici măcar ce formă au ochii, fiindcă poartă nişte linii negre care le conturează perfect lipsa de stil şi naţionalitea. Un gînd expus, deloc argumentat cu un sondaj. Este un adevăr, majoritatea de la noi exagerează cu poşete aurii şi suflete dezgolite parţial sexy. Majoritatea, semnifică o buna parte din femei, femei care nu stau liniştite în faţa cosmeticii. Tot ce avem aplicăm imediat. Este un gînd expus deloc argumentat cu un sondaj.

Să nu-mi spuneţi că frumuseţea femeii se ascunde după preţuri exagerate şi inaccesibile. Deloc adevăr. Banii pot ilumina doar calitatea. Să presupunem că îmi iau o camaşă albă din bumbac a unui brand deloc cunoscut în schimbul unei camaşe mai scumpe. Voi arăta la fel de bine ca şi femeia în camaşă scumpă, doar că ea va avea o alură mai sigură decît mine fiindcă ştie că arată bine. Eu nu voi purta doar siguranţa ei deloc vizibilă pentu unii, fiindcă vor aprecia simplitatea dar nicidecum valoarea cămaşei. În acest caz avem de cîştigat ambele. Ea, în mediul în care se consideră femeia cu stil şi eu în mediul în care mă consider femeia care potriveşte bine banii pe ea. Banii niciodată nu obosesc, iată de ce se odihnesc puţină vreme la noi în portofel. Fiindcă noi întotdeauna ne dorim ceva. E ceva foarte firesc. Important este să ne dorim doar ceea ce ne apropie de o imagine demnă de apreciere.

Şi totuşi cum sunt femeile de la noi? Sunt frumoase în grija pe care o duc împreună cu vîrsta. Vor să le reuşească pe toate, să se trezească dimineaţa pentru micul dejun, să spele hainele în orice zi a săptămînii dar niciodată de sărbători, să meargă la coafor cînd e nunta nepoatei, să-şi cumpere ceva nou cînd merge cu soţul în alt sat sau oraş. Să gatească de 3 ori pe zi şi să repartizeze logica timpului în aşa fel încît să nu aibă niciodată timp de ea. Femeile de la noi sunt frumoase în grija pe care o au pentru cei dragi. Sunt nişte femei cu suflet şi o bunătate de negăsit. Sunt cele mai adevărate , sunt femeile dezrădăcinate de fiţe si prostii de noapte. Sunt femei pline de dragoste faţă de cuibul lor.

Ceea cea fost expus la început se referea la femeia în devenire, e plin Chişinăul cu astfel de iubite. După ciţiva ani şi ele vor aşeza experienţa perfect în oglindă. Ceea ce fost expus mai jos se referea la femeia frumoasă de la noi, e o Moldovă cu astfel de femei care-şi trăiesc grija faţă de copii săi, fără să ştie de existenta altei lumi, fiindcă nu are timp pentru asta. Este deosebit de frumoasă fiiindcă are o faţă plină de amintiri trăite în cel mai sincer mod. Este femeia care s-a căsătorit doar o singură dată fiindcă alfel nici nu şi-ar fi putut permite. Femeia de care ne este dor …fiindcă aceste rînduri descriu parţial imaginea mamelor noastre. Femeile care ne poartă de grijă o viaţă întreagă.

Distribuie articolul: