Conferința „Inovații care transformă businessul”, organizată  în premieră la Chișinău de către Echipa Consultanță pentru Micul Business BERD Moldova și Ambasada Suediei, în parteneriat cu Ministerul Economiei și Infrastructurii aduce antreprenorilor, cu predilecție femeilor de afaceri, oportunități unice. Orange Moldova este partenerul evenimentului și susține astfel antreprenoriatul în cel mai direct mod. Vezi mai jos cum poți participa și tu, dacă ai o afacere sau manageriezi un business.

Evenimentul va avea loc pe 27 noiembrie și este dedicat, în special, femeilor antreprenoare sau celor care dețin poziții manageriale. Acesta va aduce în prim-plan experiența mai multor fondatori și manageri de companii care au reușit să-și îmbunătățească businessul prin aplicarea unor metode inovative de management sau implementare de tehnologii, atragerea noilor mijloace financiare pentru dezvoltarea și eficientizarea întreprinderilor și implementarea proiectelor de consultanță în afaceri.

De asemenea, agenda include și prestația reprezentanților Ministerului Economiei și Infrastructurii, Băncii Naționale a Moldovei, organizațiilor internaționale, care vor prezenta viziunea lor, în vederea consolidării unui mediu de afaceri inovativ și competitiv.

Scopul acestei conferințe este oferirea informației utile și împărtășirea viziunilor despre viitor în implementarea inovațiilor pentru a susține femeile de afaceri din Moldova în această călătorie spre o nouă economie, precum și informarea despre susținerea Programului Femei în Afaceri al BERD, finanțat de Suedia.

Veronica Arpintin, manager național, Echipa Consultanță pentru Micul Business, BERD Moldova: „Prin această conferință ne propunem să prezentăm mecanismele care ajută la transformarea afacerii și contribuie la dezvoltarea economiei, și nu numai. Ne vom axa și pe aspectele ”umane” ale managementului în perioada schimbărilor accelerate, precum și pe identificarea echilibrului între viața personală și succesul în afaceri. Vom discuta despre asistența oferită de către BERD cu susținerea Suediei, oferit pentru a pune la dispoziția femeilor de afaceri din Moldova un set nou de instrumente de sprijin, cum ar fi granturi pentru servicii de consultanță, instruiri, networking, mentorat, etc. Ne dorim să avem un eveniment interactiv, astfel încât să trăim experiențe noi, care cu siguranță ne vor ajuta să privim afacerea altfel, din altă perspectivă și cu noi aspirații.”

Subiectele abordate în cadrul conferinței se vor axa pe explorarea modului în care afacerea este deschisă spre inovații și le implementează în activitatea de zi cu zi, pe dezvoltarea unei culturi a inovațiilor în afaceri și tranziția către noile tehnologii cu resursele financiare proprii. Vezi detalii pe pagina dedicată conferinței: http://innovationconference.info/.

Accesul la eveniment este gratuit, înregistrarea este obligatorie. Pentru a vă înregistra, accesați: https://iticket.md/event/inova-iile-care-transform-businessul. Conferința va avea loc în data de 27 noiembrie, ora 09:00 – 15:00, la Tekwill (Str.Studenților 9/11).

P

Distribuie articolul: