Halle Berry, celebra actriță de la Hollywood, este într-o formă fizică demnă de toată admirația! Actrița s-a antrenat mult timp pentru acest rezultat, iar acum merită toată lauda. 

Mulți o cunosc din filmul Femeia Pisică, iar acum Halle Berry se pregătește pentru un rol în filmul Bruised pentru care a fost nevoită să mai lucreze la tonusul coprului său. Acum aceasta pare să fie foarte mulțumită de rezultat.

„Uneori trebuie să spui „La dracu cu toate astea și pur și simplu s-o faci!”, a scris vedeta alături de o fotografie în care apare în costum de baie.

Bineînțeles că fotografia a stârnit reacția internauților care au lăudat-o pentru rezultatul străduințelor sale.

„Arăți extraordinar!”

„Sportivă și frumoasă”, sunt doar câteva dintre comentariile încurajatoare ale internauților.

Acum câteva zile actrița a postat pe pagina sa de Instagram un videoclip în care vorbește despre antrenamentele sale și în care atrage atenția asupra faptului că antrenamentele nu trebuie să fie prea solicitante și trebuie mereu să genereze plăcere.

„Astăzi vreau să mă împărtășesc cu o observație importantă – bucurați-vă! Antrenamentele nu trebuie mereu să fie foarte aspre. Disciplina e tare bună, dar nu e suficientă. Așa că vă îndrumez să încercați ceva nou! Ceva ce vă face să zâmbiți, încercați skate boardu-ul, bicicleta, înotul, încercați rolele, jucați-vă cu copii. Veți obține o doză puternică de endorfine, caloriile vor arde, dar cel mai important ve-ți aduce o doză în plus de fericire în practica voastră!”, zice ea.

Sursa: Spletnik.ru 

Distribuie articolul: