Cinci mămici au avut parte de un început de an frumos și foarte emoționant. Barza le-a vizitat în ianuarie, iar acum acestea se bucură din plin de maternitate. Iată o listă cu câteva femei cunoscute de la noi care au devenit mămici de curând.

Valeria Țurcan

Bloggerița a născut un băiețel pe nume Saul. „Azi s-a născut Universul nostru, la 10:05, după 10 ore de travaliu”, a dezvăluit proaspăta mămică în dimineața zilei de 2 ianuarie.

Ana-Anastasia Boaghe

Tattoo artista Anastasia Popa a adus pe lume un băiețel pe nume Oliver. Micuțul s-a născut pe 9 ianuarie: „💙 Plângem… Noi până acum nu realizăm ce se întâmplă. Asta e fantastic”

Tinca Fox

Actrița a devenit mămică de fetiță pe 12 ianuarie. Micuța poartă numele Monica sau Mona, așa cum îi spun părinții: „Pe cerul vieții noastre s-a aprins o nouă stea, o binecuvântare de la Dumnezeu”

Katy Black

Bloggerița l-a adus pe lume pe Simon pe 26 ianuarie. „Bun venit în familia Cebotari 💛 Mulțumesc că ne-ai ales pe noi”, a scris fericită aceasta, fiind unica din lista noastră care a devenit mămică pentru a doua oară.

Taisia Cărăuș

Taisia este soția sportivului și pompierului Nicolae Cărăuș: Pe 29 ianuarie s-a născut minunea cuplului, băiețelul pe nume Bogdan: „Doamne, îți mulțumesc pentru acest dar minunat”

Zicem noi că anul a început frumos căci cea mai mare bogăție sunt copiii. Felicitări încă o dată părinților!

Sursa foto: Facebook, Instagram