Poți cunoaște un om doar urmărindu-i gesturile, privirile, atitudinile involuntare. Toate acestea, oricât de nesemnificative ar părea, vorbesc uneori mai mult decât ai putea crede.

Potrivit ele.ro, iată la ce trebuie să fii atentă atunci când vrei să afli rapid informații esențiale despre o persoană:

Felul în care zâmbește

Atunci când cineva zâmbește sincer, îi apar riduri atât în jurul ochilor, cât și al buzelor. Dacă zâmbește forțat, ridurile apar doar în jurul gurii. Atunci când o persoană este copleșită de emoții puternice, ochii săi devin umezi și va simți nevoia să înghită saliva. În cazul în care chiar și una dintre aceste caracteristici lipsește, atunci sentimentele sale nu sunt la fel de sincere precum pretinde că sunt.

Cum salută

O strângere de mână puternică, ferma indică faptul că persoana pe care o ai în fața ta este extrovertită și căreia îi place să-și exprime emoțiile în mod clar. Dacă cineva pune mâna pe umărul tău atunci când face cunoștință cu tine trebuie să știi că ai de a face cu un manipulator. În cazul în care îți apucă mâna cu ambele mâini, acea persoană e pregătită să îți transmită un mesaj puternic.

Cât de des își verifică telefonul

Cu cât este mai des își verifică cineva newsfeed paginii de Facebook sau adresa de email, cu atât probabilitatea de a se simți deprimată este mai mare și odată cu asta și nevoia de stimulare externă.

Cum își face selfie

Există o regulă generală: persoanele care țin camera foto mai jos, într-o poziție inferioară, tind să aibă o imagine mai bună despre sine și despre ce se întâmplă în jurul lor. Cei care sunt excesiv de serioși și de responsabili îi lăsă foarte rar pe alții să știe, prin intermediul rețelelor de socializare, ce anume fac. Pe de altă parte, cele care au dezvoltat o obsesie în legătură cu selfie-urile e semn că au o tensiune nervoasă pe care simt nevoia să o elibereze.

Cum se comportă la masă

Oameni care taie totul pe farfurie în bucăți mici sunt predispuse la relații pe termen lung. Ei încearcă să-și trăiască viața în conformitate cu propriul plan. Pe de altă parte, o persoană care își amestecă la un loc toate preparatele de pe masă în farfurie are o personalitate puternică. Ea își va asuma în viață o mulțime de responsabilități. Cei care termină rapid de mâncat genul de oameni foarte respectați la locul de muncă, fiind foarte bine pregătiți. Oamenii care mănâncă încet tind să trăiască în prezent și știu cum să se bucure de viață.

Ce fel de cafea preferă

Espresso este preferat de lideri, în timp ce persoanele supuse, cărora le place să fie conduse, au tendința de a comanda un espresso dublu. Cei care iubesc cafeaua cu lapte iau greu decizii și sunt mereu în expectativă. Oamenii sociabili și creativi optează de obicei pentru un cappuccino, în timp ce oamenii aventuroși aleg frappucino. Cafeaua neagră este adesea comandată de oamenii care au o atitudine directă față de viață.

Sursa foto: Google.com

Distribuie articolul: