Denis Roabeș și soția sa, Bianca Spermezan, au devenit proaspeți părinți. Soția solistului trupei The Motans a adus pe lume o fetiță, fiind primul lor copil, conform informațiilor de la CANCAN.MD.

Denis și-a ținut discretă relația cu Bianca departe de ochii publicului, iar nașterea fetiței nu a fost o excepție.

Într-o postare pe Instagram, în cadrul poveștii sale, Bianca Spermezan a împărtășit o imagine cu micuța lor în cărucior, însă nu i-a dezvăluit fața, sugerând astfel că evenimentul a avut loc recent.

Solistul trupei The Motans împărtășește o frumoasă poveste de dragoste alături de Bianca Spermezan. Călătoria lor în dragoste a început la un concert din Cluj Napoca și de atunci au rămas inseparabili.

“Mi-am găsit insula în Bianca! Ne-am întâlnit la unul dintre concertele mele din Cluj. Ulterior, ne-am reîntâlnit la un concert din Dej și de acolo a pornit totul, a fost cea mai romantică întâlnire. După concert, am decis să petrecem mai mult timp împreună. Am ajuns la o benzinărie, deoarece era singurul loc deschis. Singurele opțiuni erau niște sticluțe mici de vodkă, așa că i-am spus Biancăi: «Dacă ești de acord să fie prima noastră întâlnire, te pot servi cu aceste sticluțe de vodkă». Părea atât de prostesc și, totodată, atât de romantic. Un tip de romantism sincer. Îmi amintesc că aveam și niște căni de ceai. Pentru noi, cumpărarea sticluțelor de vodkă de la acea benzinărie a devenit o tradiție pentru anii următori”, a relatat Denis într-un podcast.

Distribuie articolul: