Unul dintre cei mai admirați actori, Dwayne Johnson sau The Rock, este un tată minunat. Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii acesta a postat un filmuleț adorabil, în care și-a filmat mezina, Tiana Gia Johnson.

Dwayne Johnson a publicat un video în care îi oferă o lecție de viață atât fetiței sale, cât și tuturor femeilor, dar și bărbaților din viața acestora. Mesajul important pe care îl transmite este că femeia trebuie să știe că este minunată, iar bărbatul de lângă ea să-i amintească mereu!

„Lumea va auzi într-o zi despre tine, mica și puternica mea iubire, Și nu pot să-ți promit că te voi iubi pentru tot restul vieții tale, dar ai cuvântul mei că te voi iubi și proteja pentru tot restul vieții mele”, a comentat acesta.

În video, actorul o roagă pe fetiță să repete câteva propoziții după el. „Poți spune… Sunt o fetiță drăguță. Acum ceva mai important decât asta… Poți să spui: sunt minunată? Sunt o fată inteligentă. Sunt foarte inteligentă. Și vreau să spui: Eu pot face orice! Și ceva foarte important… Unde e mama? (n.r. se uită în jur ca să nu-l audă) Tati este cel mai bun”, încheie pe un ton haios acesta. Fetița a repetat cum i-a cerut tatăl său, dar în momentul cu „Tati este cel mai bun” a replicat: „Mama”, stârnind admirația tatălui său și a internauților.

Nu-i așa că este o felicitare adorabilă?!

Actorul este căsătorit pentru a doua oară și mai are două fiice: Simone Alexandra Johnson și Jasmine Johnson.

Sursa: Instagram/TheRock