Parcă mai ieri aflam despre faptul că Ducesa de Cambridge a adus pe lume o fetiță pe care a numit-o în cinstea bunicii și străbunicii de pe linia tatălui. Mâine, fiica ducilor de Cambridge va împlini doi ani, iar cu această ocazie a participat la o ședință foto aniversară.

Prințesa Charlotte de Cambridge își va celebra mâine cea de-a doua zi de naștere. Anticipând acest eveniment, Familia Regală a decis să facă public un nou portret cu mica omagiată.

„Ducele și Ducesa de Cambridge sunt încântați să împărtășească o nouă fotografie a Prințesei Charlotte pentru a marca a doua aniversare, de mâine. Fotografia a fost realizată în luna aprilie, la domiciliul din Norfolk.

Înălțimile lor Regale ar dori să mulțumească tuturor pentru mesajele minunate pe care le-au primit și speră că lumea toată se va bucura, la fel ca și ei, de această fotografie a Prințesei Charlotte”, speficifică, în mesajul lor virtual, membrii Familiei.

printesa charlotte

Poza cu prințesa a fost realizată de către Kate Middleton. Ducesa de Cambridge este de mult timp îndrăgostită de fotografie și cele mai multe potrete oficiale cu prinții George și Charlotte sunt semnate anume de ea.

Așa arăta fetița acum un an:

Noi fotografii cu Prințesa Charlotte, în preajma primei aniversări! Fetița îi seamănă străbunicii

Foto: The Royal Family

Distribuie articolul: