Le place atât de mult să defileze în branduri autohtone, încât ar schimba profesia. Oameni de afaceri, jurnaliști, artiști, dar și ambasadori sau specialiști în PR au devenit pentru o seară promotori activi ai industriei fashion de la noi la „Din INIMĂ” Fashion Soiree Resort Collections 2017.

Otilia Drăguțanu, director Berlizzo Grup, organizator: „Noi și la ediția precedentă am ales o locație la fel de centrală. Aici cel mai greu ne-a fost să pictăm caldarâmul, restul cu imaginație și muncă s-a pus la punct.”
Alexandra Can, președinta Asociației Patronale din Industria Ușoară: „E oficial, noi îmbrăcăm tot globul pământesc! Și oamenii tot mai mult înțeleg că dacă procură produsul autohton investesc în economia țării.”
Signe Burgstaller, ambasadoarea Suediei în Moldova: „Voi purta în această seară Alina Bradu și sunt foarte încântată de această oportunitate. Designerii din Republica Moldova sunt foarte talentați, iar Guvernul Suediei, parte din acest proiect, susține dezvoltarea acestei industrii țn Moldova”
Nata Albot, fondatoarea KLumea: „Îmbrac din nou pe podium Valentina Vidrașcu, iar acest lucru m-a costat cam 7 kilograme (râde). Caut în tot ce port să mă simt confortabil, iar confortul vine din inteligența oamenilor care se gândesc la piciorul meu sau la corpul meu. Nu tind să impresionez pe nimeni, dar dacă se întâmplă cu mare drag povestesc despre cine a realizat acel lucru și unde ne aflăm ca să vină să vadă cum se face.”
Felicia Sîrbu, jurnalist: „Sunt foarte onorată. E frumos că în Moldova se fac astfel de evenimente. Este un progres, dar și o stimulare pentru designeri.”
Luminița Suveică, Șefa Centrului Național de Sănătate Publică: „Port astăzi Ludmila Storojuc și mă declar fana ei. Este designerul meu preferat.”
Simone Ginger, directoarea Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare: „Sunt model pentru prima dată, dar sunt încântată să mă aflu aici. Îmbrac branduri produse în Moldova. Acum port Georgette și îmi place mult.”
Iolanta Mura, directoare „Bemol”: „Am participat în calitate de model de la primul fashion Show organizat la noi. Cred că am acumulat atâta experiență că aș putea schimba cu ușurință profesia.”
Reamintim că evenimentul MFD este organizat sub egida Asociației Patronale din Industria Ușoară (APIUS) cu susținerea partenerilor strategici: Proiectul de competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Agenția Suedeză pentru Cooperare Internațională și Dezvoltare (Sida) și Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO).