Pe 27 aprilile, la Miami, Florida, s-a desfășurat ceremonia anuală a premiilor muzicale Billboard Latin Music Awards, iar Jennifer Lopez a fost una dintre invitatele de onoare. Artista nu doar că a sclipit cu prezența sa fizică, ci a venit în fața celor prezenți și cu o premieră muzicală.

Jennifer Lopez a atras toate privirile odată cu venirea sa pe covorul roșu al evenimentului. Adevărul este că diva a ales să poarte o ținută care o afișa mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată. Creația vestimentară îi aparține celebrului fashion designer englez Julien Macdonald.

Vedeta și-a completat look-ul cu o pereche de sandale de la brandul său preferat – Jimmy Choo și cu un set de bijuterii marca LYNN BAN, care i-u adăugat și mai multă strălucire.

Impresionant este că tot  în cadrul acestui eveniment Jennifer a debutat cu o piesă scrisă în limba spaniolă – „Mírate”, de pe albumul spaniol cu același nume, pe care îl pregătește acum. Cântecul a fost produs de ex-soțul ei – Marc Anthony. Și dacă actualul său iubit nu a participat la gală, fostul soț al cântăreței a aplaudat-o stând în picioare.

Între timp, Jennifer și-a schimbat rochia, ieșind în fața publicului într-o altă rochie sclipitoare by Julien Macdonald: