Trupa Metallica a cântat pentru a patra oară la Bucureşti și au inclus în concert piesa „De vei pleca”, a trupei Iris, scrie Mediafax.

Rockerii de la Metallica au susţinut un nou concert la Bucureşti, fiind a patra prezenţă a trupei Metallica în România după spectacolele susţinute în 1999, pe stadionul Lia Manoliu, 2008, pe stadionul Cotroceni şi în 2010, la Romexpo, în cadrul Sonisphere.

Înainte să apară în faţa publicului, trupa a donat 250.000 de euro prin fundaţia sa All Within My Hands pentru construirea primului spital oncologic pentru copii din România.

Metallica a ales să introducă în spectacolul de la Bucureşti din repertoriul rock românesc piesa „De vei pleca”, a trupei Iris, moment anunţat „Fără cuvinte!!!” pe pagina de Facebook Cristi Minculescu, Valer&Boro, notează AGORA.md.

Una dintre cele mai apreciate formaţii rock din istorie, Metallica s-a înfiinţat în 1981. De-a lungul carierei, a lansat zece albume de studio, trei albume live, două EP-uri şi a vândut peste 125 de milioane de discuri în toată lumea, fiind recompensată cu nouă premii Grammy.

Originalul

Sursa: AGORA

Distribuie articolul: