Astăzi, interpretul Patric Hanganu își sărbătorește ziua de naștere. Bărbatul a împlinit 27 de ani. La această vârstă, Patric a făcut câteva de declarații emoționate.

 

„Cu 10 ani în urmă aveam 2000 lei strânși de la orele lucrate ca hamal la piață și de la colindat și urat prin sat iarna de sărbători.

O sumă destul de mare pentru mine atunci din care trebuia sa îmi iau o scurtă și papuci de iarnă pentru ca să nu mai merg la colegiu în pantofi pe îngheț.

Atunci am hotărât că acei bani o să-i cheltui pe o chitară la care, de fapt, nici nu puteam să cânt.

A fost o hotărâre pe emoții care peste câteva zile când înghețăm stând la stația de troleibuz în pantofii de vară mi-am dat seama ca nu a fost cea mai bună investiție pe atunci.

Și fără bani, și fără haine si înghețat dar cu o chitară în spate la care nici nu știam să cânt.

10 ani au trecut de atunci și am înțeles că acea “greșeală pe emoții” mi-a schimbat viața la un nivel la care nu am visat niciodată .

La fiecare periferie dintre ani vizualizez viața mea si înțeleg cât de multe greșeli am făcut, dar și cât de multe rezultate frumoase am.

Ce pot să spun că nu m-am oprit niciodată și nu am avut frica să încerc, să pierd sau să greșesc.

Sunt fericit de viața de care o am, de oamenii care ma înconjoară, cei care au plecat lăsându-mi lecții si cei care vin cu altele noi.

Mulțumesc părinților ca mi-au inspirat un mod corect de a trăi si de a prețui lucruri importante pentru mine.

Nu sunt perfect și nici nu vreau să fiu, altfel ce o să mai scrie cei de la ProTv

La mulți ani mie, bine ai venit 27

P.S. Ce repede s-au scurs 10 ani…

 

Distribuie articolul: